Carthago motorhomes is topkwaliteit met optimaal woon-, slaap en rijcomfort. Vooruitstrevend design wordt gecombineerd met innovatieve technieken.

Alleen het beste is genoeg. Om u door de verschillende mogelijkheden te loodsen, vindt u hier alvast het begin van een spannend avontuur. Graag nodigen wij u uit in onze Premium showroom te Geel om deze prachtige motorhomes ook 'Live' te ontdekken.

Onderweg met de motorhome en u toch thuis voelen? Zomervakantie, winterkamperen, in de bergen of aan zee, in de stad of de hele wereld rond? Waar uw reis ook naartoe gaat, de campers van Dethleffs staan voor de hoogste kwaliteit en de beste afwerking.

De XLI kenmerkt zich niet enkel door zijn markant buitendesign, het interieur straalt klasse en elegantie uit. Nieuwe slimme oplossingen maken het leven in deze motorhome uit de hogere klasse tot een ongeëvenaard feest !

Morelo, motorhomes die verbazen én overtuigen ! De bouwers van deze ‘5-sterren’ motorhomes hebben hun strepen al verdiend bij het merk ‘Concorde’. Een uitdagende lijn, het gebruik van de meest innovatieve technieken en materialen met een zéér hoog-kwalitatieve uitvoering maken van deze motorhome de topper onder de toppers.

Het Palace interieur baadt in een sfeer van luxe en kwaliteit. Glazen vitrinekasten, High-end sound systeem en zoveel meer zijn steeds binnen handbereik. Kortom, reizen in zijn mooiste vorm !

 

Ontdek Dicar Premium motorhomes

> Morelo PALACE

highlights | fotogalerij

> Morelo PALACE alkoof

fotogalerij

> Morelo LOFT

fotogalerij

> Morelo HOME

fotogalerij

> Carthago C-LINE

highlights | fotogalerij

> Carthago S-LINE

fotogalerij

> Carthago E-LINE

fotogalerij

> Carthago HIGHLINER

fotogalerij

> Carthago S-PLUS

highlights | fotogalerij

> Dethleffs XLI

highlights | fotogalerij

> Dethleffs XXLA

fotogalerij